Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Vállakozói fórum

2019. május 10.

Vállalkozói fórumot tartott az Iparkamara május 9-én. A találkozón, több helyi vállalkozó, valamint polgármesterek tanácskoztak a helyi és az ország munkaerő-piaci helyzetéről. A rendezvényen a város és a térség fejlesztési elképzeléseiről is hallhattak az érdeklődők.

snassz-kopri_6671

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett rendezvényre a Városháza dísztermébe várták az érdeklődőket. A főbb témák közé az együttműködés kialakítása, a kamara szolgáltatásai, a város és térség fejlesztése, valamint a munkaerőpiaci változások tartoztak.

snassz-kopri_6685

Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője előadásában a munkaerőpiac dinamizmusáról beszélt. – Fontos, hogy azokról a kérdésekről is beszéljünk, hogy a munkaerőpiacon mi történik. Folyamatosan, 2010 óta a gazdaságpolitikának köszönhetően csökken a munkanélküliség. Egyre többen dolgoznak, egyre többen a tisztességgel elvégzett munkájuk után a jövedelemből eltartani a családjukat. Ez a téma a mindennapok része, ezért is jó, hogy évente legalább egyszer tudunk itt helyben, a helyiekkel egyeztetni – tette hozzá a képviselő.

Fotóriport