Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Újra várja vendégeit a Veránka-sziget

2019. augusztus 15.

Elsősorban a bajaiak örömére hasznosítaná a Veránka szigeten található állami tulajdonban lévő üdülőt Baja város önkormányzata. Az augusztus 14-ei megnyitón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: földrajzilag mindig is Bajához, Bácskához tartozott Veránka. 

snassz-kopri_4631

Az elmúlt években hányatott sorsa volt, hiszen nagy a megye és székhelye, Kecskemét messze van. Baján kellőképpen tudunk figyelni rá, jól működtetjük. Ideális helyszín turisztikai és kulturális szempontból is, szépen felújították, színesíti a palettát – tette hozzá a képviselő.

snassz-kopri_4662

Fercsák Róbert úgy fogalmazott: hosszas egyeztetéseket követően Baja gazdagodott azzal, hogy a tulajdonost, azaz az államot, a városi önkormányzat képviseli. Baja régóta szerette volna magáénak tudni a kihasználatlan, de nagy lehetőségeket hordozó turisztikai objektumot, hogy beillessze kínálatába, szabadidős- és sporttevékenységek, valamit táborok számára biztosítva ideális helyszínt. – Nagyon sokat tettünk ezért Zsigó Róberttel, akinek köszönöm a rengeteg segítséget. Megtörtént a felújítás, immár üzemszerűen működhet az üdülő, bárki idejöhet, de elsősorban a bajaiak érdekében hasznosítjuk. Vízi emberek vagyunk, ez az egyik legszebb hely Baja környékén!”

snassz-kopri_4797

Az üzemeltető Baja Marketing Kft. igazgatója, Bócsa Barnabás hangsúlyozta: jelentős fejlesztések történtek az átvételt követően, bár az üdülőtelep általános állapota jó. -Elsősorban a beázás miatt kellett rendbe tenni, volt villanyszerelési munka és tisztasági festés, illetve a vízellátásban is akadtak feladatok. A gyors minőségi munkának köszönhető, hogy augusztus első felében megnyitottuk, a foglalási rendszer működik, óriási az érdeklődés szeptemberre és októberre is. A Veránka-szigeti üdülő három egysége közel 50 fő fogadására alkalmas. Az elegáns főépületben 11 szoba van, közte két lakosztály. Várja a turistákat a nyolc kisebb apartman (az úgynevezett pavilonok), valamint a vadászház is. – Köszönöm Zsigó Róbert és Fercsák Róbert közreműködését, hogy Baja lehet Veránka üzemeltetője, valamint köszönöm kollégáimnak, illetve a felújításba és megnyitásban tevékenykedőknek is a sok segítséget”, mondta végezetül Bócsa Barnabás igazgató.

snassz-kopri_4761

A hosszú hétvégét követően, augusztus 21-től előzetes bejelentkezés alapján fogadja a vendégeket a Veránka-szigeti üdülő.

Fotóriport