Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Újabb fejlesztések a Bajai Szent Rókus Kórházban

2018. november 09.

Kormányzati támogatásból fejlődhetett tovább a Bajai Szent Rókus Kórház. Az intézmény ezúttal a mozgásszervi rehabilitácós osztályt újította meg, amelynek keretében új készülékeket és várótermi berendezéseket is vásároltak. A beruházás értéke közel 40 millió forint.

snassz-kopri_1662

Több mint tíz évvel ezelőtt, 2007-ben alakították ki a bajai kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályát. A mozgásterápia részlegén az eszközpark azóta megérett a cserére, amelyet egy sikeres kormányzati pályázat segítségével valósíthatott meg az intézmény.

snassz-kopri_1639

Az elnyert 40 millió forint egy részéből több más mellett térd- és vállmozgató, ultrahang- és mágnesterápiás gépeket, másik részéből berendezési tárgyakat, például várótermi padokat, valamint kórházi textíliákat vásárolt az intézmény.

snassz-kopri_1607

A pénteki átadón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: az elmúlt ciklusban közel 6 milliárd forintból fejlődhetett a bajai kórház. – A most bejelentett beszerzések az itt ellátandó összes beteg mindennapjait segítik. Ezen fejlesztések több tízmillió forintba kerültek, de a hasznuk talán nem csak pénzben mérhető. Ennek következtében ismét lépett előre egyet a város kórháza a betegek biztonságos, megfelelő ellátásának érdekében! Elmondhatom, hogy tovább folytatódnak a fejlesztések a Bajai Szent Rókus Kórházban, hiszen ez a városban és a térségben élők érdeke!

Fotóriport