Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Újabb előrelépés Csátalján

2019. május 16.

Fontos intézményeket újítottak fel az elmúlt időszakban Csátalján. A községben korszerűbbé vált a Védőnői szolgálat, a háziorvosi- és fogorvosi rendelő, valamint a Községháza épülete is. Ezeket a beruházásokat adták át csütörtökön – május 16-án – ünnepélyes keretek között.

snassz-kopri_8913

Csátalján az elmúlt egy esztendőben megközelítőleg 70 millió forint kormányzati támogatásból újulhattak meg az egészségügyi intézmények. Elvégezték az épületek belső felújítását, a szigetelést, korszerűsítették a fűtési rendszert, a Védőnői Szolgálat esetében pedig napelemes rendszert is kiépítettek. Ezen kívül megszépülhetett a Községháza is, megközelítőleg 57 millió forintból.

snassz-kopri_8958

Az átadón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: önmagunk és szeretteink egészsége a legnagyobb kincsünk, éppen ezért nem mindegy, hogy milyen környezetben gyógyulhatunk, ha baj van. – Magyarország Kormánya elkötelezett a vidékfejlesztés mellett. Az elmúlt esztendőkben sok településen tudtuk megújítani a rendelőket és a védőnői szolgálatot. Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, akinek része volt a munkában. Kívánok mindannyiunknak még sok közös sikert!

snassz-kopri_8998

Fotóriport