Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Új sütőben sütnek

2019. november 21.

Megújult az önkormányzat főzőkonyhája Sükösdön. A település megközelítőleg 40 millió forint kormányzati támogatásból végezte el a korszerűsítést, amelynek során megvalósult az épület energetikai korszerűsítése, a burkolatok cseréje, valamint új eszközöket is vásároltak. Az átadót november 21-én, csütörtökön tartották.

IMG_2294

A beruházás során megvalósult a főzőkonyha épületének energetikai korszerűsítése, homlokzati és födémszigetelési munkák, a lábazati burkolatok cseréje, fűtéskorszerűsítés, az akadálymentes megközelítés kialakítása.

IMG_2296

A szakemberek elvégezték a konyha és kiszolgáló helységek burkolatának cseréjét, a festést, és a konyhai szellőző kiépítését. A település korszerű konyhai gépeket és eszközöket is vásárolt.

IMG_2318

Sükösdön ez a konyha látja el a bölcsődei, óvodai, iskolai étkeztetést, a Borostyán Gondozóház lakóit, a szociális étkezőket, valamint ételfutár szolgáltatást is biztosít. Napi 300-350 adag étel készül itt.

IMG_2330

Az átadón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: a kormány számára kiemelten fontos a vidék fejlesztése. – Az elmúlt években több településen is megújulhatott a konyha, a mostani beruházás is sok lakót érint. Elmondhatjuk, hogy Sükösd az utóbbi időszakban sokat fejlődött. Nincs egy hete, hogy átadtuk a 135 millió forintból megújult iskolát, most pedig az új konyhát. Köszönöm mindenkinek a munkát, és kívánok még sok közös sikert!

IMG_2337

Fotóriport