Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Tovább korszerűsödnek az iskolák

2019. február 04.

Két fontos fejlesztést is átadtak hétfőn a térségben. A Szentistváni Általános Iskola, valamint a Sugovica Sportiskolai Általános Iskola épületei kormányzati támogatásból válhattak szebbé, korszerűbbé és energetikai szempontból jóval hatékonyabbá. A tervek szerint a munkálatok a jövőben is folytatódni fognak.

snassz-kopri_8177

Az energetikai fejlesztések fontos célkitűzése volt, hogy az elavult és korszerűtlen rendszereket modern, költséghatékony berendezések válthassák le.

snassz-kopri_8163

A Bajai Szentistváni Általános Iskola „A” épületében és a tornacsarnokban megvalósulhatott a külső nyílászárók, valamint a meglévő fűtési rendszer cseréje. A régi kazánt egy időjárás-követő szabályozással üzemelő kondenzációs kazán váltotta. A „B” épületben szintén az ajtók, az ablakok, valamint a kazán újulhatott meg.

snassz-kopri_8267

A Sugovica Sportiskolai Általános Iskola Malom utcai épületét hőszigetelték, műanyag nyílászárókra cserélték a régi ajtókat és ablakokat, valamint kialakítottak egy új, központi fűtési rendszert, mely a tornacsarnokot és az iskolát is ellátja, kiváltva ezzel a gázkonvektorokat. A fejlesztés során a szakemberek egy napelemes rendszert is kiépítettek.

snassz-kopri_8335

Fotóriport