Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Tornaszoba és mini bölcsőde Sükösdön

2019. május 11.

Fontos fejlesztéseket adtak át szombaton Sükösdön. A település kormányzati támogatás segítségével, megközelítőleg 40 millió forintból építhette fel és rendezhette be azt a tornaszobát, amely nagy mértékben járulhat hozzá az óvodások nevelési programjához. Mivel az egyik óvodai épület szobája felszabadult, abból mini bölcsődét alakítottak ki, majdnem 11 millió forintból.

snassz-kopri_7563

Sükösd 2016-ban második alkalommal részesült adósság nélkül gazdálkodó településként 112 millió forint Belügyminisztériumi támogatásban. Az összegből sor került a temető korszerűsítésére, önkormányzati tulajdonba kerülhetett a Borostyán Gondozóház, valamint megépült a tornaszoba és megtörténhetett az eszközbeszerzés is.

snassz-kopri_7534

A szombati átadón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: Magyarország Kormánya elkötelezett a vidéki települések fejlesztése mellett. – 2010 óta mindent megteszünk, hogy a családokat, gyermekeket támogassuk. A most átadott fejlesztések hozzájárulnak ahhoz, hogy megfelelő, biztonságos környezetben lehessenek a sükösdi gyerekek. Kívánok mindannyiunknak még sok közös sikert!

snassz-kopri_7503

Fotóriport