Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Teljesebb gondoskodás a Cédrusnál

2018. november 10.

Szombaton délelőtt ünnepélyes keretek között adták át a Fogyatékkal Élők Nappali Intézményét, valamint a Szociális Főzőkonyhát Baján, a Szent Rókus utcában. A Cédrusnál azt remélik, hogy az új épületek teljesebbé tehetik a gondoskodást mindazok számára, akik igénybe szeretnék venni a szolgáltatásokat. A teljes beruházás költségét, megközelítőleg fél milliárd forintot a Magyar Református Egyház finanszírozta.

snassz-kopri_1937

Hálaadó ünnepséget tartott szombaton a Cédrus Egyesített Szociális Intézmény. Ennek egyik oka az volt, hogy éppen tíz esztendeje kötött megállapodást a Magyarországi Református Egyház, valamint Baja Város Önkormányzata a szociális ellátás biztosításáról. A működés kezdetén 100 munkatárssal és megközelítőleg 500 gondozottal indult a munka, jelenleg pedig mintegy 170 fő gondoskodik több mint 1000 ember ellátásáról.

snassz-kopri_1827

A Fogyatékkal Élők Nappali Intézménye összesen 40 férőhelyet biztosít. Az itt folyó szociális munka csoportbontásokban és a fiatalok képességeihez, állapotához igazodóan történik majd.

snassz-kopri_1807

A Cédrus intézmény főzőkonyhájában 600 adag étel elkészítésére lesz lehetőség, ami a jelenlegi főzőkonyha kapacitását is jelenti. A minőségi különbséget a modern konyhatechnológia jelenti az új konyhában, amely nagyban megkönnyíti a dolgozók tevékenységét.

snassz-kopri_1833

Az ünnepségen Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: a mai napon hálát adunk azért, mert megvalósulhattak a Cédrus és a város tervei. – Az emberi tervek mellé odaállt a Jó Isten, és így sikerült megvalósítani azokat. Szeretném megköszönni mindenkinek azt a munkát, ami ahhoz kellet, hogy most itt lehessünk – tette hozzá a képviselő.

snassz-kopri_1890

Fotóriport