Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Tele óvoda, hangos játszótér

2019. október 13.

Bíznak a jövőben Érsekhalma község lakosai: egy TOP-pályázatnak köszönhetően nemrég 21 millió forintos ráfordítással sikerült felújítani a Dózsa György utcai óvodát és az előtte található játszóteret (újabb hét millió forintból).

IMG_8441

A fejlesztések ünnepélyes átadóján, október 11-én, pénteken Horváth Roland leköszönő polgármester felidézte: 2008-ban első tevékenységei közé tartozott, hogy önkéntesként, több szülővel közösen létesítettek egy kis játszóteret a Gemenc Zrt. jóvoltából. Most egyik utolsó vezetői momentumként adhatja át az immár kibővített, fészekhintával,  pingpong asztalokkal, padokkal, kültéri fitnesz eszközökkel, napelemes kandeláberekkel és vezeték nélküli interneteléréssel felszerelt parkot. Az óvoda pedig – ahol mintegy harminc kisgyermek tölti a napjait – akadálymentes bejárattal, udvari játszóvárral, valamint a teljes külső-belső szigeteléssel, festéssel, padló és nyílászárócserével érte el az ideális állapotot.

IMG_8506

Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője köszönetet mondott Horváth Rolandnak a tizenkét évi munkáért, és méltatta a kormány családtámogatási intézkedéseit, amelyek lehetővé teszik, hogy a legkisebb településen is fejleszthessék az alapvető szolgáltatásokat. Az érsekhalmi beruházás is a Bács-Kiskun megyei önkormányzat által koordinált támogatási programban valósulhatott meg, Rausch Sándor alelnök ez alkalomból megyezászlót ajándékozott a településnek, kiemelve: minőségi életet igazán falun lehet élni! – Az óvoda legyen tele, a játszótér pedig hangos! – összegezte a legjobb kívánságot az elöljáró, a gyerekek pedig az ünnepélyes szalagátvágás után azonnal lelkükre is vették a biztatást, és örömkiáltásokkal próbálták ki az új játszószereket.

IMG_8460

Fotóriport