Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

A tanítás új útjai

2019. április 11.

Nemzetközi tantárgy-pedagógiai konferenciát tartottak az Eötvös József Főiskolán. A tanácskozás célja az volt, hogy az oktatással foglalkozó szakemberek bemutathassák a neveléstudomány legújabb módszereit és lehetőségeit. A rendezvény fővédnöke Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője volt.

IMG_2630

A rendezvényen nem csak a tudományt, hanem az Eötvös József Főiskolát is ünnepelték, hiszen az intézményben éppen 150 esztendővel ezelőtt kezdődött a tanítóképzés.

IMG_2658

Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője beszédében elmondta: a bajaiak büszkék arra, hogy a főiskolán ötvözik a magyar, az európai és a keresztény hagyományokat, mindezek megtartása mellett pedig XXI. századi tudást biztosítanak a hallgatók számára. – Magyarország Kormánya éppen ezért úgy tartja: az oktatás és a tanítóképzés fejlesztése nem csak tudományos, hanem nemzeti feladat is. Szívből köszönöm Önöknek, hogy fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy a minket követő nemzedékek biztos és korszerű tudással vághassanak neki a jövőnek. Isten éltesse az Eötvös József Főiskolát és a magyar tanítóképzést – tette hozzá a képviselő.

Fotóriport