Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

A szeretet jegyében segítenek

2019. február 21.

A magyar ápolók munkájának elismeréseként Kossuth Zsuzsanna, a magyar ápolók példaképének születésnapját a Magyar Országgyűlés közjogi elismerésével megerősítve, a magyar ápolók ünnepévé tette. Ez alkalomból a Bajai Szent Rókus Kórházban február 21-én, csütörtökön szerveztek ünnepséget.

2019_Ápolók napja (4) copy

Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője hálás szívvel köszöntötte a szakdolgozókat a jeles napon.  – Áldozatos munkájukkal mindig vigaszt nyújtanak a betegeknek. A kórházi anyagi helyzete stabil, de ez nem sokat érne az Önök kitartó munkája nélkül!

2019_Ápolók napja (19) copy

Dr. Tóth Gábor főigazgató is hangsúlyozta: egyebet nem lehet ilyenkor mondani, minthogy: köszönöm. „Ez a hivatás teljes embert kíván, ezért köszönet jár családjuknak is, akitől megkapják az otthoni támogatást. A kórház vezetése is igyekszik segíteni a munkájukat, így például számos pályázaton indulunk és nyerünk. Az elmúlt tíz évben szinte teljesen megújult a kórház, de működtetni is kell, ez pedig nem menne Önök nélkül. Úgy vélem, a legnemesebb munka a miénk: visszaadjuk az emberek egészségét!

2019_Ápolók napja (17) copy

Ennek érdekében a kormány több programot indított, továbbá a béremelések 2019/2022-ben folytatódnak. Ez azért is fontos, mert a szeretet jegyében segítik embertársaikat!” Ugyancsak levélben köszöntötte a kórházi dolgozókat dr. Tóthné dr. Mészáros Katalin járási tisztifőorvos. Göbl Vilmosné végezetül a teljes állománynak megköszönte az együttműködést. Műsort adott a neurológiai osztály, valamint a bőr- és nemibeteg gyógyászat (dr. Tímár Gyula főorvos volt a főszervező), majd zárásként a Bajai Szent Rókus Kórház a főigazgató négy szakdolgozót köszöntött. Az intézmény munkatársa 41 éve Blinszki Imréné és Göbl Vilmosné, 42 éve Kátai Katalin, 43 éve Horváth Györgyné.

Fotóriport