Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

A szépkorúak már karácsonyoznak Csávolyon

2018. december 01.

Karácsonyi ünnepségre hívta Csávoly a településen élő szépkorúakat. A községben nagy hagyománya van a rendezvénynek, az önkormányzat minden esztendőben törekszik arra, hogy ebben az időszakban is vendégül lássa az idősebb nemzedék képviselőit. A résztvevőket Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője is köszöntötte.

snassz-kopri_4933

A Művelődési Ház adott otthont az karácsonyi rendezvénynek Csávolyon. A településen közel 2000-en élnek, akik közül most a szépkorúakat hívta vendégül az önkormányzat. Ilyenkor ünnepi műsorral, ebéddel és zenés mulatozással készülnek a szervezők.

snassz-kopri_4940

Köszöntőjében Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: szép gesztus a képviselő-testülettől, hogy gondolnak az idősekre, az előttünk járó nemzedékre. – Mindannyiunk számára fontos, hogy kifejezzük hálánkat és köszönetünket önöknek, aki éjt nappallá téve dolgoztak családjukért, közösségükért! Köszönjük a munkát, a kitartást, a hitet, hiszen minden, amink van, önöktől kaptuk – tette hozzá a képviselő.

snassz-kopri_4963

Fotóriport