Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Régóta várt fejlesztés Garán

2019. április 05.

Megújult a Községháza Garán. A település kormányzati támogatás segítségével, megközelítőleg 30 millió forintból végezhette el a korszerűsítést, amelynek eredményeként szebb és jóval energiatakarékosabb lett az épület. Az ünnepélyes átadót pénteken tartották.

snassz-kopri_6674

A Belügyminisztérium pályázatán nyert Gara összesen 30 millió forintot. Az összegből korszerűsítették az elektromos hálózatot, felújították a tetőt és lecserélték a radiátorokat is. A régi, megkopott bútorokat újak váltották az épületben, és megszépülhettek a falak is.

snassz-kopri_6612

Az átadóünnepségen Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: a munkálatokat követően megfelelő körülmények között dolgozhatnak a hivatal munkatársai, és intézhetik ügyeiket a garai emberek. – Hála Istennek, nem ez az egyetlen folyamatban lévő fejlesztés a településen. Szintén a Belügyminisztérium támogatásából újulnak meg még az idén járdaszakaszok. Hamarosan elkezdődik az orvosi rendelő teljes felújítása. Előkészítés alatt van a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése, a Vaskút-Gara közötti kerékpárút megépítése, és még sorolhatnánk a fontos fejlesztéseket! Mindez annak köszönhető, hogy egyrészt: a garaiak képesek összefogni a saját településük érdekében, másrészt: olyan polgármesterük van Faa Béla személyében, aki nem hagyja magát, minden nap az általa vezetett településért, és az itt élőkért dolgozik!

snassz-kopri_6662

Fotóriport