Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Mini bölcsőde nyílt Felsőszentivánon

2019. január 25.

Kihasználatlan, üres ingatlan volt, mostantól viszont korszerű bölcsődévé vált az önkormányzat egyik épülete Felsőszentivánon. A település kormányzati támogatás segítségével, megközelítőleg 24 millió forintból végezhette el a fejlesztést, aminek az eredményeként új környezetben gondoskodhatnak a kicsikről. Az ünnepélyes átadót pénteken délelőtt tartották.

snassz-kopri_5884

Megszépült a Martinovics utca 7. szám alatti épület Felsőszentivánon. A fejlesztés eredményeként mostantól hét férőhelyes bölcsődei szolgáltatás is elérhető a településen, amely nem csak a családoknak jelent könnyebbséget, hanem új munkahelyeket is jelent a térségben.

snassz-kopri_5900

A beruházás során a korábban szolgálati lakásként már funkcióját vesztett, kihasználatlan épület teljes belső átalakítására került sor: teljes akadálymentesítéssel,külső-belső hőszigeteléssel, új nyílászárók beépítésével, teljes gépészeti felújítással, új bútorzat, berendezési tárgyak, játékok, fejlesztő eszközök és egyéb tárgyi eszközök beszerzésével.

snassz-kopri_6013

Napközbeni ellátást nyújtó intézményként az ún. mini bölcsőde fontos célja, hogy családbarát környezetben valósulhasson meg gondozás-nevelés egysége. Kiemelten fontos a gyermekközpontú bánásmód is, a változatos családi programok, az aktivitás, az önállóság segítésének támogatása.

snassz-kopri_5982

Az átadón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: az elmúlt nyolc esztendő elvégzett munkájából is látszik, hogy Magyarország Kormánya számára a családok támogatása a legfontosabb. – Fontos, hogy a gyermekek megfelelő körülmények között nőjenek fel, megfelelő ellátást kapjanak, hogy a szülők biztonságban tudhassák őket, amikor dolgoznak. Kívánok mindannyiunknak még sok közös sikert! – tette hozzá a képviselő.

Fotóriport