Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Megvalósulhatott egy régi álom Nemesnádudvaron

2019. május 10.

Hiánypótló beruházást adtak át május 10-én Nemesnádudvaron. A faluban eddig nem volt sem tornacsarnok, sem tornaterem, így azoknak, akik sportolni szerettek volna, más településekre kellett utazniuk. Kormányzati támogatással, pályázati forrás segítségével mostantól egy 500 millió forintból felépült sportcsarnok orvosolhatja a korábbi problémát.

snassz-kopri_7474

A sportcsarnok az általános iskola udvarában kapott helyet, így a beruházás hozzájárul a fiatalok mindennapi testneveléséhez is. Az intézményben jelenleg több mint 150-en tanulnak, a nemesnádudvari óvodába pedig közel 60 gyermek jár.

snassz-kopri_7430

A TAO-pályázatot a nagy múltú Női Kézilabda Egyesület nyújtotta be. A csarnok segíti az egyesület és a futball szakosztály felkészülését is, hiszen a fedett létesítménynek köszönhetően az edzések télen is biztosítva lesznek.

snassz-kopri_7280

A pénteki ünnepélyes átadós Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: a csarnokot közel 40 esztendeje ígérték meg a településen élőknek. – Minden nemesnádudvari azért dolgozott és azért szurkolt, hogy megvalósulhasson a fejlesztés. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a támogatásért, az elvégzett munkáért! Hajrá Nemesnádudvar!

snassz-kopri_7230

Nemesnádudvaron majdnem 2000-en élnek, a település viszont közös hivatalt működtet Érsekhalmával. A 600 fős község felső tagozatos diákjai szintén a nemesnádudvari iskolában tanulnak, az új csarnok számukra is biztosítja majd a sportolási lehetőséget.

snassz-kopri_7369

A csarnok a civilek előtt is nyitva áll, így minden sportkedvelő méltó és korszerű körülmények között gyakorolhatja kedvenc elfoglaltságát

Fotóriport