Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Még gyorsabban érhetnek ki a mentők a térségben

2021. szeptember 01.

Magyarország kormányának támogatásával újabb mentőautó állhatott szolgálatba a Bajai Mentőállomáson. Ennek és a korábbi fejlesztéseknek köszönhetően mára jelentősen javult a térség egészségügyi ellátása!

Az Országos Mentőszolgálat dolgozói, a mentősök hosszű-hosszú ideje, az év minden napján azért állnak szolgálatba, hogy segítséget nyújtsanak a bajba jutottaknak, segítsenek az elesetteken. Az elmúlt másfél esztendőben, a koronavírus-járvány időszakában ez a terhelés tovább nőtt.  Köszönöm neki, köszönöm Önöknek azt a megfeszített munkát, azt az áldozatos szolgálatot, amivel segítettek mindannyiunknak legyőzni a járvány első három hullámát.

9

2

2015. február 3-án adtuk át a felújított Bajai Mentőállomást és akkor is szolgálatba állt egy új mentőautó. Azóta Baján és a térségben is sok olyan fejlesztést hajtottunk végre, ami az egészségügy területén történt. A bajai kórházban, a városi és vidéki orvosi rendelőkben történtek fontos fejlesztések. Ma pedig itt, a Bajai Mentőállomáson adhattunk át ismét egy új mentőautót, ami a többi fejlesztéssel együtt a térség biztonságos egészségügyi ellátását szolgálja.

1

3

14

A megbetegedések megfékezésére továbbra is a legfontosabb eszköz a védőoltás!
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Fotóriport