Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Köszönet az elvégzett munkáért

2018. szeptember 22.

A szépkorúakat köszöntötték szombaton Sükösdön, a Lakodalmas Házban. A településen hagyománnyá vált, hogy nem sokkal az idősek világnapja, október 1-eje előtt az önkormányzat vendégül látja a nagyközség 65 év feletti lakosait. A rendezvényen az ajándékok mellett műsorral is kedveskedtek az idősebb korosztály képviselőinek.

snassz-kopri_4127

Tamás Márta polgármester beszédével kezdődött a rendezvény Sükösdön. A nagyközségben a helyi általános iskola diákjainak, majd a Ripityom Néptánccsoport táncosainak műsorával folytatódott a rendezvény. Az ebéd előtt Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője is köszöntötte a szépkorúakat. Mint elmondta: ami körülvesz bennünket, azt mind az idősektől kaptuk, nekik köszönhetjük. – A mi feladatunk, akár a családban, akár egy nagyobb közösségben, hogy gyarapítsuk ezt a tudást, értéket, és így adjuk tovább az utánunk jövő nemzedéknek. Ezúton is köszönöm mindannyiuknak azt a munkát, amelyet elvégeztek eddigi életük során, amivel fenntartották családjukat, erősítették településüket!

snassz-kopri_4190

Az Egyesült Nemzetek Szövetsége 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává, azóta a magyarországi települések többsége is ünnepi műsorral készül a jeles nap közeledtével.

snassz-kopri_4230

Fotóriport