Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Kiállnak az értékek mellett

2018. december 03.

Baján tartotta tréningjét a hétvégén a Kereszténydemokrata Néppárt megyei választmánya. A Ciszterci Házban november 30-án Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője tartott előadást. 

snassz-kopri_4621

Az azt követő sajtótájékoztatón hangsúlyozta: megtiszteltetés, hogy Baját választották helyszínnek. „A napi munka, a helyi és országos kormányzás szempontjából is fontos, mivel foglalkozik most itt a KDNP megyei vezetősége. Az ilyen találkozó sosem öncélú, azt üzenjük vele, hogy fontosak azok az értékek, amelyek mellett politizálunk. Számíthatnak ránk az emberek, ennek a politikai családnak ez a küldetése.”

snassz-kopri_4661

Mák Kornél kecskeméti alpolgármester, a KDNP megyei elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy egyre több programot rendeznek meg a megyeszékhelyen kívül. „Jövőre Baján konferenciát, jótékonysági eseményt és a párt Varga László díjátadó ünnepségét is itt szeretnénk megtartani.”

Dr. Zöld Lászlóné (KDNP) helyi képviselő kiemelte: nagyon fontos a kapcsolatok kiépítése, az emberek tudják, hogy számíthatnak ránk. Ismerjük helyben a rászorulókat, benne vagyunk város vérkeringésében.”

Fotóriport