Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Karácsonyi ünnepség a kórházban

2018. december 14.
Vidám és megható pillanatokban is bővelkedett a Bajai Szent Rókus Kórház karácsonyi összejövetele, amelyre december 13-án, csütörtökön délután várták a dolgozókat és a vendégeket az étkezdébe.
snassz-kopri_7015

Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője köszöntőjében kiemelte: a bajai kórház folyamatosan fejlődő intézmény, amelynek azonban legfontosabb tényezői az emberek, akik szakszerűen végzik munkájukat, vigyázzák a betegeket.

snassz-kopri_6954

A fenntartó nevében dr. Korpácsi Balázs azt emelte ki: a kórház az az intézmény, ahol állandóan ég a villany, állandó az ügyelet, és rengeteg jó hír kelhetne innen szárnyra, hiszen folyamatosan életeket mentenek, embereken segítenek. Dr. Tóth Gábor főigazgató felsorolta a 2018-ban megvalósított fejlesztéseket (műszerek, eszközök és szolgáltatások terén is történt bővülés), a legfontosabb lépések között említette a nyaraló bérlését, amelyet a kórházi dolgozók a jövőben is igénybe vehetnek, valamint kiemelte: az év során 16 kórházi baba született, és jelenleg is hét kisbabát várnak.

snassz-kopri_6958

Az ünnepi hangulatot a Liszt AMI diákjai és tanárai (Kunosné Dankó Ilona és Horváth Katalin) fokozták karácsonyi muzsikával, majd átadták az ilyenkor szokásos elismeréseket. A Róna Dezső Emlékplaketten idén két olyan orvos kapta meg posztumusz, akik élete és pályafutása szorosan kapcsolódott a kórházhoz, a gyógyításhoz, a tudományos és ismeretterjesztő tevékenységhez, példaként állva a gyógyítók társadalma előtt: dr. Nyikos Erzsébet és dr. Bálint Gábor elismerését családjuk vette át. A Bajai Szent Rókus Kórházért díjat idén Vereczkei Zsolt immár Prima-díjas paralimpiai bajnok kapta, akinek legendás paralimpiai úszásait bejátszásról meg is nézhették (és megtapsolhatták) a jelenlévők.

snassz-kopri_7062

Fotóriport