Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Jó példát mutatnak

2018. december 15.

A hagyományokhoz hűen decemberben ismét ünnepi ülést tartottak Baján, a városháza dísztermében. A település 322. születésnapján díjazták azokat, akik munkájukkal sokat tettek a közösség sikeréért.

snassz-kopri_8524

A hagyományos, évzáró képviselő-testületi ülésen Fercsák Róbert polgármester köszöntőjében kiemelte: Baján hagyomány, hogy közösen, békében és szeretetben ünnepelnek karácsony előtt. „Év végéhez közeledbe számot vetünk: mit végeztünk, illetve mit tervezünk jövőre. 2018 – a kormányhoz csatlakozva – a Családok éve, a programokat is ennek szellemében szerveztük meg. Kiemelt figyelmet fordítottunk az idősekre, mert ők alapozták meg a jelent és a jövőt. Gratulálok az idei díjazottaknak és a hozzátartozóknak, szakmailag, erkölcsileg és emberileg is maradandót alkottak. Példát mutatnak mindannyiunknak!”

snassz-kopri_7489

A díjakat Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, Fercsák Róbert polgármester, Csubákné Besesek Andrea és Vedelek Norbert alpolgármester adta át.

snassz-kopri_7650

A kitüntettek nevében a díszpolgárrá lett dr. Bábel Balázs érsek adott hálát Istennek. „Csak a reggeli felkeléstől az ünnepi ülésre jutásig sokan segítik a díjazottakat, de igazából Ádám-Éváig visszamenőleg hálát kel adni az emberiségnek. Minden díj közösségi díj – tette hozzá a díszpolgár. – Akik velem élnek, annyit segítettek, hogy akár ők is kaphatták volna az elismerést, köszönöm nekik. Baján 2019 a fiatalok éve. Nekik még nincs múltjuk, csak jövőjük. Ám a városnak van múltja, legyen jövője is! Ami a képviselőket illeti, munkájukhoz kitartást kívánok!”

snassz-kopri_8312

Az ünnepi műsorban a nemzetiségek jegyében német, bunyevác és magyar produkciókat láthatott a közönség, majd a Liszt kórus énekelte el az Áve Mariát, s dr. Bábel Balázs mondott záróáldást.

snassz-kopri_8127

Zsigó Róbert pohárköszöntőjében elmondta: ma jutalmaztuk a jókat. „Jó példát mutattak, tegyék továbbra is így a dolgukat.”

Fotóriport