Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Jó döntés született!

2019. március 08.

Veránkát a Jóisten is Bajának, illetve a Bácskának teremtette – fogalmazott Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője március 8-án, az érsekcsanádi révnél megtartott sajtótájékoztatón, amelyet Fercsák Róbert polgármesterrel közösen hívtak össze.

snassz-kopri_3720

A város első embere elmondta: hosszas törekvés végére került pont azzal, hogy az állami tulajdonban lévő Veránka-szigeti üdülőtelep a bajai önkormányzat vagyongazdálkodásába kerül. Baja régóta szerette volna magáénak tudni a kihasználatlan, de nagy lehetőségeket hordozó turisztikai objektumot, hogy beillessze kínálatába, különféle szabadidős- és sporttevékenységek, valamit táborok számára biztosítva ideális helyszínt. – Csodás természeti környezet, szállás és konyha is rendelkezésre áll. A komplexummal a helyi vállalkozók is nyernek, ahogyan minden bajai ember. Keressük a partnereket a működtetéshez, Érsekcsanád számára is hasznos lehet ez a lehetőség, de egész Bács-Kiskun megye is csak nyerhet általa – emelte ki Fercsák Róbert polgármester.

snassz-kopri_3685

Zsigó Róbert államtitkár ugyancsak említette a több éves folyamatot, amelynek végeredménye az üdülőtelep megszerzése. – Logikus, hogy ez a sziget Bajához kötődik. Bár sokáig a megyei önkormányzat tulajdonát képezte, majd állami fennhatóság alá került, mi azonban itt, Baján kellőképpen tudunk figyelni rá, és elképzeléseink is vannak a hasznosításáról. Jó döntés született, az objektum jó kezekbe került, a közösségi és a művészeti élet is profitálni fog belőle – értékelte a honatya.

Mint elhangzott: az üdülőtelep általános állapota jónak nevezhető. A kisebb bungalókat és a főépületet nemrég újították fel, a négy apartmanból álló vadászház is rendben van, tisztasági festés, kisebb munkálatok után lehetőleg még ebben a turisztikai idényben üzembe is helyeznék. A komplexumhoz négy hajó is tartozik. A részletes tervekről az üzemeltető Baja Marketing Kft. a későbbiekben fogja tájékoztatni a lakosságot.

Fotóriport