Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Helyén az alapkő

2019. november 26.

Letették a Szent László ÁMK új épületének alapkövét. Az ezerkétszáz négyzetméteres, háromszintes új épületrész a legmodernebb technológiai elvárások szerint épül, a tetőszerkezetre napelemek kerülnek, a fűtésről pedig hőszivattyús rendszer gondoskodik majd.

snassz-kopri_4459

A fejlesztés egy sikeres pályázat eredményeként 456 millió forintos támogatással valósulhat meg. A háromszintes, hat tantermes épületszárnyat egy átjáró folyosó köti majd össze az iskola főépületével. Minden szinten 2-2 osztályterem, több csoportbontó terem, irodák és kiszolgáló helyiségek kapnak helyet. Az intézmény sportudvara is teljes egészében megújul. A testnevelést udvari fitneszpark, többsávos futópálya, valamint egy többfunkciós sportpálya segíti majd.

snassz-kopri_4559

A keddi eseményen Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: Magyarországon az elmúlt évtizedek legnagyobb iskolafejlesztési programja zajlik. A kormány döntése értelmében több mint 2.5 milliárd forintból korszerűsödhetnek fontos intézményeink. – Kívánom, hogy az építkezés rendben menjen, hiszen ez nem csak az iskolának, a fenntartónak, hanem az egész város közösségének is fontos. És kívánok mindannyiunknak még sok közös sikert! – tette hozzá a képviselő.

snassz-kopri_4621

A munkálatok a tervek szerint a jövő évben, 2020 novemberében fejeződhetnek be.

Fotóriport