Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Felújított orvosi rendelő Dusnokon is

2019. március 14.

Kormányzati támogatás segítségével, megközelítőleg 50 millió forintból szépülhetett meg az orvosi rendelő Dusnokon. A munkálatok során új szobákat alakítottak ki, elvégezték az akadálymentesítést és új eszközöket is vásároltak. Az átadóünnepséget csütörtökön tartották.

snassz-kopri_4072

A Terület- és Településfejlesztési Program keretében, 48.5 millió forintból válhatott korszerűbbé a dusnoki intézmény. Elvégezték a külső nyílászárók cseréjét, a födém- és tetőszigetelést, emellett pedig felújították a tetőszerkezetet is.

snassz-kopri_4250

A fogászati váróhelyiségbe játszósarok került, a belső felújítások keretében megvalósult a burkolatok cseréje, a festés, a villamoshálózat felújítása, valamint a fűtési rendszer teljes korszerűsítése. A háziorvosi rendelő új eszközt, egy defibrillátort is kapott.

snassz-kopri_4197

A csütörtöki átadón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: az elmúlt esztendőkben jelentős fejlesztések valósulhattak meg az egészségügy területén. – Országosan 500 milliárd forint értékű fejlesztés zajlik, a választókerületben pedig több mint 7 milliárd forintot fordíthattunk egészségügyi korszerűsítésre. A beruházások célja, hogy a településeken élők jobb és biztonságosabb ellátásban részesülhessenek. Köszönöm mindenkinek a munkáját, aki segített abban, hogy a mai napon itt lehessünk.

snassz-kopri_4256

Fotóriport