Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Energiatakarékos községháza

2018. december 15.

Megújult a Községháza Mátételkén. Az épület kormányzati támogatás segítségével, több mint 50 millió forintból válhatott korszerűbbé. A településen azt remélik, hogy a beruházás után jelentősen csökkenhetnek majd a közüzemi számlák.

snassz-kopri_8742

Szombaton adták át a modernizált, energiatakarékosabb községházát Mátételkén.  Az önkormányzati épületben külön helyiségben működik az orvosi rendelő, valamint több szociális intézmény, például a gyermekjóléti szolgálat és az ügysegéd is. A fejlesztés fontos célkitűzése volt, hogy javítsák az épület hőtechnikai tulajdonságait, ami hosszú távon költség- és üzemeltetési takarékosságot eredményezhet.

snassz-kopri_8814

A munkálatok során hőszigetelést kapott az épület, kicserélték a nyílászárókat, az elavult fűtési rendszert pedig korszerűbb, költséghatékonyabb berendezés váltotta.

snassz-kopri_8825

A szombati átadón Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: az elmúlt évek következetes munkájának köszönhetően sok fejlesztés valósulhatott meg. A választókerületben utak, iskolák, orvosi rendelők készültek el. – Nyugodtan mondhatom: ezek a fejlesztések nem öncélúak. Azért készültek el, hogy a térségben, jelen esetben a Mátételkén élők megfelelő ellátásban, korszerűbb és biztonságosabb körülmények között intézhessék ügyes-bajos dolgaikat! Ezúton köszönöm meg mindenkinek a munkáját, amivel hozzájárult ahhoz, hogy ma itt lehetünk és ünnepelhetünk!

snassz-kopri_8787

Az átadóünnepség után a község valamennyi tagját várta az önkormányzat a hagyományos, “Minenki karácsonya” rendezvényre.

Fotóriport