Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Elkészült a Terápiás Centrum

2020. december 14.

Megépült a több mint 700 négyzetméter alapterületű Terápiás Centrum Baján. Az infrastrukturális fejlesztés legfontosabb célkitűzése az, hogy az EGYMI-be járó, halmozott fogyatékossággal élő, sérült gyerekeket és fiatalokat még magasabb színvonalon, korszerűbb környezetben láthassák el a szaktanárok. 

snassz-kopri__1347

A Bajai Tankerületi Központ a maximálisan elnyerhető 500 millió Ft összegű támogatásra pályázott. Az elnyert 492,5 millió forint értékű támogatásnak köszönhetően megvalósuló infrastrukturális fejlesztés eredményeként 740 négyzetméter alapterületű terápiás centrum épült a Bajai EGYMI-ben. A munkálatok  2020. február 27-től kezdődhettek meg a Bajai speciális iskola udvarán.

snassz-kopri__1339

Az épületben egyéni fejlesztő-, terápiás- és tornaszobák kaptak helyet, a szükséges kiszolgáló egységekkel együtt. A pályázatnak köszönhetően nem csak egy új épülettel, hanem új eszközökkel is gazdagodott az intézmény. A speciális berendezések nagymértékben hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez, ugyanakkor segítik és megkönnyítik a szakemberek munkáját. A gyerekek szakértői bizottság által meghatározott fejlesztési területein a feladatok ellátásának, életminőségük optimális javításának érdekében elengedhetetlen volt a fejlesztés megvalósulása.

snassz-kopri__1326

Fotóriport