Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Elkészült a Jelky téri körpálya

2021. szeptember 02.

Nagyon sok bajai és bácskai ember várta már a mai alkalmat, hiszen elkészült a város egyik fontos beruházása, amely Magyarország Kormányának 1,3 milliárd forintos támogatásával valósulhatott meg. Ebből is látszik. hogy Baja város fejlődését, a bajaiak boldogulását is segíti a kormány.

Hosszú évek munkája előzte meg a mai napot. Tervezés, engedélyeztetés, közbeszerzés – közben egyeztetések és egyeztetések hosszú sora után ma végre jelenthetjük, hogy véget ért a munka. Nem egy klasszikus körforgalmat, építettünk, hanem visszaépítettük a régi körpályát, visszaadtuk a tér régi szépségét, a zöldben gazdag közösségi teret.

DSC_4085

A beruházás során 110 darab fa és 8 ezer cserje került telepítésre. Víztakarékos díszmedence épült, új parkolók kerültek kialakításra. De, ami a legfontosabb: a korábbi rendezetlen állapotokat felváltotta a rend és a tisztaság.

DSC_4040

Az ünnepélyes átadón Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese is részt vett, aki elmondta, hogy egy igazán összetett és komplex beruházásról van szó. A fejlesztésnek köszönhetően a közlekedés elsősorban az itt élők számára lesz kényelmesebb, az átmenő forgalom pedig csökkenni fog. A kerékpárosok is jól jártak, most már biztonságosabban közlekedhetnek. Az újonnan telepített fák és bokrok pedig nem csak szebbé, hanem egészségesebbé is teszik a környezetet.

DSC_4159

Régi igazság, hogy a közlekedési csomópontok közül a leggyorsabb, legbiztonságosabb a körforgalom. Kívánok mindenkinek biztonságos közlekedést és azt, hogy a most visszaépített Jelky téri körpályát használják egészséggel!

DSC_4207

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, akinek része volt abban, hogy ez a mindannyiunk számára fontos beruházás elkészült. Köszönöm mindenkinek az elmúlt egy évben, az építkezés során tanúsított türelmet. Ez a türelem is hozzájárult a sikerhez.

Kívánok mindannyiunknak még sok közös sikert!

Fotóriport