Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Egészségházat adtak át Nemesnádudvaron

2018. december 07.

Kormányzati támogatásból, megközelítőleg 50 millió forintból újult meg az Egészségház Nemesnádudvaron. Az épület átfogó energetikai korszerűsítésen esett át, amelynek során elvégezték a szigetelést, kicserélték a régi kazánt és a nyílászárókat is. Az ünnepélyes átadót pénteken tartották.

snassz-kopri_5631

A TOP, vagy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program segítségével ismét megújulhatott egy fontos intézmény Nemesnádudvaron. A közel 50 millió forintos pályázati forrásból elvégezték az akadálymentesítést, a külső szigetelést, a nyílászárók, a kazán, valamint a csatornarendszer cseréjét is.

snassz-kopri_5626

Az önkormányzat ezen kívül saját forrásból modernizálta a csapadékvíz-elvezetést, alakították át a belső tereket, továbbá a kertet és az udvart is.

snassz-kopri_5701

Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: országosan közel 500 milliárd forintos fejlesztés zajlik, a választókerület pedig csak az elmúlt 4 esztendőben több mint 7 milliárd forintot fordíthatott az egészségügy korszerűsítésére. – Talán egyetérthetünk abban, hogy Nemesnádudvaron az elmúlt években több olyan régi terv megvalósításába tudtunk sikerrel belevágni, ami fontos az itt élőknek! Elkészült a Községháza, épül a Sportcsarnok, a pincesorokon is voltak és lesznek is infrastrukturális fejlesztések. Egyik fejlesztés sem, így az Egészségház felújítása sem öncélú! Azért dolgozunk, hogy az itt élők biztonságos egészségügyi ellátást kaphassanak, az itt dolgozók is megfelelő körülmények között dolgozhassanak! Kívánom, hogy az előttünk álló időszakban is sikereses legyünk itt Nemesnádudvaron!

snassz-kopri_5729

Fotóriport