Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Borban gazdag, szép nap

2019. június 24.

A várakozásoknak megfelelően megtelt Baja főtere (illetve a rendezvényre kijelölt területe), és a várakozásoknak megfelelően hatalmas sikert aratott az első Vinalia borfesztivál június 21-én.

snassz-kopri_7715

A délelőtti konferencián hasznos ismeretekkel gazdagodott a közönség a Bácskai Kultúrpalotában (a kiváló villányi borász, Bock Józsefpéldául időnként elérzékenyülve számolt be a családi vállalkozás indulásáról és a gasztroturizmus kialakulásáról), majd a Sobri csárdába vonatozott, hogy megízlelje a híres bajai halászlét (is). A Petőfi-szigetről a Gemenc kikötőjébe csattogott a városnéző jármű, a vendégek a Gemenc hajóval is tettek egy nagy kört.

snassz-kopri_7587

A főtéren Koch Csaba, a Hajós-Bajai borvidék elnöke nyitotta meg a fesztivált. Az árusoknak és a kóstoltatóknak sok vendéget, a vendégeknek pedig sok jó élményt kívánt. Megköszönte a szervezők, elsősorban Pintér Györgyi munkáját, majd maga koccintott az első Vinalia fesztivál sikerére.

snassz-kopri_7628

A koccintások sora késő estig tartott, remek muzsika szólt a színpadon és remek borok, s egyéb portékák sorakoztak fel Baja főterén.

Fotóriport