Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Biztonságosabb utakon Dunafalván is

2018. október 18.

Több mint három kilométeres útszakasz újult meg Dunafalván. Az országos fejlesztési program egyik fontos célkitűzése az volt, hogy a kisebb településeken is javuljon a betelepülő vállalkozások elérhetősége, így segítve elő a foglalkoztatás növekedését. Az ünnepélyes átadót csütörtökön tartották.

snassz-kopri_7865

A Magyar Közűt Nonprofit Zrt. 2018-ban országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el. A program egyik elemeként Bács-Kiskun megyében a dunafalvai bekötő út három kilométeres szakasza is korszerűbbé válhatott.

snassz-kopri_7962

A munkálatok során az aszfaltréteg terítésén túl az árkok, padkák, átereszek javítása is megtörtént. A közlekedés biztonságának a javítása érdekében megújultak a jelzőtáblák, a korlátok és a burkolatjelek.

snassz-kopri_8069

Az átadóünnepségen Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: a választókerület több településén is zajlanak útfelújítások. – Természetesen sok feladatunk van még az utak állapotának javítása tekintetében, de remélem, hogy az előttünk álló években tudunk ezen a területen is előre lépni. Ezúton köszönöm mindenki munkáját, akinek része volt abban, hogy a most átadott, dunafalvai bekötőút több mint 3 kilométeres szakasza, több mint 170 millió forintból elkészülhetett. Kívánom, hogy az előttünk álló időszakban is sikerüljenek közös fejlesztési terveink!

Fotóriport