Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

A Szeretet lángja

2019. január 07.

Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője gyújtotta meg az adventi koszorú negyedik gyertyáját Hercegszántón. A településen élők közel egy évtizede állítanak közös koszorút, így szeretnék erősíteni az összetartozást érzését.

snassz-kopri_1713

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a Szentestét megelőző utolsó vasárnap Bajára érkezett a Betlehemi láng. Miután Fercsák Róbert, Baja polgármestere meggyújtotta a város adventi koszorúján a negyedik gyertya lángját a többi környékbeli település polgármestere is átvette a betlehemi lángot jelképező mécsest Zsigó Róbert országgyűlési képviselőtől.

snassz-kopri_1850

Az erre a napra szánt adventi gondolatotokat Schindler Mátyás plébános mondta el, akit a Barátok Templomának kórusa követett. Szintén fellépett a Liszt AMI kórusa, míg a program fúvós zenével ért véget. A résztvevőket ezúttal is teával, forralt borral és zsíros kenyérrel kínálták.

snassz-kopri_1877

Az idei adventi időszak is sikeresen zárult Baján, a vásár és az adventi gondolatok egyaránt közelebb hozták az ünnepet a bajaik lelkéhez.

  • snassz-kopri_1880

Fotóriport