Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

A polgármester a jelölt

2019. június 05.

A Fidesz pártcsalád polgármesterjelöltje Fercsák Róbert polgármester, jelentette be Zsigó Róbert, a Fidesz bajai elnöke.

snassz-kopri_3851

A döntésről június 5-én, szerdán számolt be Zsigó Róbert elnök, a térség országgyűlési képviselője. A sajtótájékoztatón az Európai Parlament választás kapcsán megköszönte a választók aktivitását, és leszögezte: továbbra is a haza, a magyar emberek érdekében tevékenykednek. „Már az őszi önkormányzati választásra készülünk. A közös munka eredményeként lépésről lépésre halad Baja. Sok fejlesztés történt, számos beruházás zajlik, ezek szebbé, élhetőbbé teszik a várost. Folytatnánk a megkezdett munkát, Fercsák Róbert polgármester pedig népszerű, szeretik az emberek, ezért is ő a Fidesz jelöltje.”

snassz-kopri_3918

Fercsák Róbert kiemelte: megtisztelő, hogy megbízták a város vezetésével a bajai emberek, ahogy az is megtisztelő, hogy a pártcsalád őt jelölte ismét polgármesternek. „Szinte 100%-os támogatás áll mögöttem, ugyanakkor tudom, lehet még fokozni a tempót, és érzek magamban elég erőt ehhez. Látom, mit kíván Baja közössége a városvezetéstől, a jövőben is igyekszem szoros kapcsolatban lenni a lakossággal, megtalálni a hangot a felém ellenszenvvel közeledőkkel is. Mindent megteszek, hogy Baja közösségét szolgáljam!”

A sajtótájékoztatón elhangzott: a helyi képviselőjelöltekről nyáron döntenek, az egyeztetések vidéken is zajlanak.

Fotóriport