Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

A csapadékvízről, szakszerűen

2019. november 21.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem adott otthont a II. Országos Települési Csapadékvíz-gazdálkodási Konferenciának. A csütörtöki rendezvény fontos célkitűzése volt, hogy olyan lehetőségeket mutasson be az érdeklődőknek, amelyek segítségével nagyobb hatékonysággal, környezetbarát módon lehet felhasználni a csapadékvizet. Az eseményen Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelenteket.

snassz-kopri_3861

Fejlesztési stratégiák, a klímaváltozás hatásai, változó időjárás – sok más mellett ezekkel a témákkal készültek az előadók a november 21-i konferenciára.

snassz-kopri_3868

A rendezvény betekintést nyújtott a csapadékvíz-gazdálkodás folyamatába, valamint felhívta a figyelmet a legújabb kutatásokra. Köszöntőjében Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője kiemelte: a klímaváltozás valóságát éljük. – Az Agrárminisztérium államtitkáraként a mindennapi munkában is találkozunk a jelenséggel. Az ágazatnak fel kell készülni ezekre a kihívásokra, mellettük pedig a településeknek, az önkormányzatoknak is. A mai napon a legkiválóbb szakemberek tolmácsolásában kaphatjuk meg a legfontosabb információkat – tette hozzá a képviselő.

snassz-kopri_3904

Fotóriport