Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

900 milliós felújítás

2019. július 03.

Megújul az Eötvös József Főiskola Szegedi úti kampusza. A közel 900 millió forintos beruházás érinti Szegedi úti Campus A és C épületét, valamint a kistornatermet és a műhelyeket is. „Két nyertes pályázat révén lehetőség nyílik fűtéskorszerűsítésre, továbbá az oktatási infrastruktúra modernizálására. Az épület teljes belső villamostechnikai, informatikai felújításon esik át.

IMG_8936

Kialakítanak egy modern aulát is. A C épületben, a volt ebédlő helyén hallgatói közösségi teret alakítunk ki – mondta el dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor a július 3-i bejáráson. Hozzátette: az oktatás még a B épületben indul ősszel, de nagyon várják, hogy átköltözhessenek a felújított ingatlanokba. Később a homlokzat és a tető is megújulhat.

IMG_8969

Fercsák Róbert polgármester kiemelte: fontos a város számára a főiskola, az intézménynek van jövője, ezért indult ilyen jelentős beruházás. „A felújítás a város összes oktatási intézményét érinti, a bölcsődéktől a felsőoktatásig!”

IMG_8924
Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta: az elmúlt évtizedek legjelentősebb iskolafejlesztési programja zajlik Magyarországon. „Közel 900 millió forintos beruházás kezdődött a bajai főiskolában. Fontos, hogy az oktatók és a hallgatók megfelelő körülmények között tanítsanak, illetve tanuljanak.” A felújítási munkálatok mintegy két hete folynak a bajai Eötvös József Főiskolán.

Fotóriport