Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Újból kormányzati támogatásból szépülhetnek a térség települései

2018. október 17.
snassz-kopri_8706_kiemelt
Intézmények újulnak meg, járdák és útszakaszok válnak korszerűbbé a térség három településén. Katymár, Gara és Bácsbokod is sikeresen pályázott a Belügyminisztérium kiírásán, amelynek eredményeként megközelítőleg 50 millió forintból fejlődhetnek tovább a községek.

bővebben

Folytatódnak a munkálatok, ezúttal 150 millió forintból válhatnak korszerűbbé a térség konyhái

2018. október 16.
snassz-kopri_4705_kiemelt
A térség négy településén, megközelítőleg 150 millió forintból újulhatnak meg a közétkeztetésben résztvevő konyhák. Baján, Dunafalván, Dusnokon és Sükösdön is energetikai fejlesztések valamint eszközbeszerzések történhetnek, aminek eredményeként korszerűbb, költséghatékonyabb épületekben folyhat majd a mindennapi munka.

bővebben

Fontos a tapasztalat továbbadása

2018. október 03.
snassz-kopri_5363
A szépkorúakat köszöntötték szombaton Madarason. Az idősek napi rendezvényt a Művelődési Házban tartották, amelyre sokan elfogadták a meghívást. A községben nagy hagyománya van ennek az eseményben, amelyre az ott élők közül sokan lelkesen készülnek.

bővebben

Jó borok a poharakba

2018. október 01.
snassz-kopri_5554
Koraőszi napsütésben és kitűnő hangulatban zajlott idén is a hagyományos Szent Mihály napi újbor ünnep Nemesnádudvaron. A község megtelt ünneplőkkel, helybeliek és vendégek, valamint a testvértelepülések képviselői együtt adtak hálát az idei termésért.

bővebben

Táncolva őrizték a hagyományokat

2018. szeptember 29.
snassz-kopri_5242
Éppen tíz évvel ezelőtt, 2008-ban elevenítették fel Garán a szüreti felvonulás hagyományát. Akkor már közel negyed évszázada nem rendezték meg a népi mulatságot, a településen viszont azt remélték, hogy a jövőben jelentős rendezvénnyé növi ki magát a szüreti fesztivál. Most szombaton úgy tűnt, a remények nem voltak hiábavalóak.

bővebben

Vaskút lett az otthonuk

2018. szeptember 29.
snassz-kopri_5016
Székely búcsút tartottak szombaton Vaskúton. A község egyike volt azoknak a településeknek, amelyek a huszadik század közepén székelyeket fogadtak be. A mai napon rájuk emlékeztek, és egy különleges kötetet is bemutattak.

bővebben

Jó hangulatban báloztak

2018. szeptember 29.
snassz-kopri_4885
Szüreti bálba hívta a Sugovica Tánckör a délszláv zene, és a délszláv táncok szerelmeseit. A kulturális egyesület már tíz esztendeje szervez táncházakat, amelyeken az évek során több ezren is megfordultak. A mostani a harmadik báljuk, amit kimondottan a nagy érdeklődés miatt rendeztek meg.

bővebben

Új piacok épülnek és konyhák válnak korszerűbbé a választókerületben

2018. szeptember 28.
snassz-kopri_4703
Jelentős összegből, több mint 132 millió forint kormányzati támogatásból fejlődhet tovább a választókerület hat települése. Az Agrárminisztérium döntött a helyi piacok és a közétkeztetés fejlesztésére beérkezett pályázatokról, amelynek eredményeként Bácsbokodon, Csávolyon, Érsekhalmán, Felsőszentivánon, Madarason és Sükösdön is elkezdődhetnek majd a munkálatok.

bővebben

Baja a Partnerváros

2018. szeptember 25.
snassz-kopri_3954
Nem akármilyen elismeréssel büszkélkedhet városunk: a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) idén Bajának ítélte oda a Partnerváros kategória díját. A rangos elismerést szeptember 21-én, péntek este adták Budapesten, az Olimpiai Központban.

bővebben

Köszönet az elvégzett munkáért

2018. szeptember 22.
snassz-kopri_4122
A szépkorúakat köszöntötték szombaton Sükösdön, a Lakodalmas Házban. A településen hagyománnyá vált, hogy nem sokkal az idősek világnapja, október 1-eje előtt az önkormányzat vendégül látja a nagyközség 65 év feletti lakosait. A rendezvényen az ajándékok mellett műsorral is kedveskedtek az idősebb korosztály képviselőinek.

bővebben

Fotóriport