Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Tovább korszerűsödnek az iskolák

2019. február 04.
snassz-kopri_8267
Két fontos fejlesztést is átadtak hétfőn a térségben. A Szentistváni Általános Iskola, valamint a Sugovica Sportiskolai Általános Iskola épületei kormányzati támogatásból válhattak szebbé, korszerűbbé és energetikai szempontból jóval hatékonyabbá. A tervek szerint a munkálatok a jövőben is folytatódni fognak.

bővebben

Megkezdődött a Sugovica kotrása

2019. február 04.
snassz-kopri_8375
Legutóbb 2016-ban végeztek kotrást a Sugovicán, akkor a Türr-kilátó és a strand közötti szakaszt tisztították meg mintegy 7500 köbméter agyagtól. Hétfő reggel ismét megjelent a munkagépeket szállító uszály, nem sokkal később pedig a markolók mozgásba is lendültek.

bővebben

Hétvégi horvát mulatság

2019. január 28.
00
A báli szezon eseményei ezen a hétvégén sem hagyták pihenni a táncos lábúakat és a hagyományok őrzőit: január 26-án, szombaton Baján rendezték meg a bunyevácok egyik legnagyobb mulatságát, a több mint száz éves múltra visszatekintő Veliko prélót.

bővebben

Székely hagyományok Csátalján

2019. január 27.
11
Székely bálba várták a vendégeket Csátalján. A településre a második világháború után, Bukovinából érkeztek székelyek, akik itt találtak új otthonra, leszármazottaik pedig mind a mai napig őrzik az elődök hagyományait. A szombati rendezvényen egy bonyhádi zenekar húzta a talpalávalót.

bővebben

Mini bölcsőde nyílt Felsőszentivánon

2019. január 25.
snassz-kopri_5884
Kihasználatlan, üres ingatlan volt, mostantól viszont korszerű bölcsődévé vált az önkormányzat egyik épülete Felsőszentivánon. A település kormányzati támogatás segítségével, megközelítőleg 24 millió forintból végezhette el a fejlesztést, aminek az eredményeként új környezetben gondoskodhatnak a kicsikről. Az ünnepélyes átadót pénteken délelőtt tartották.

bővebben

Bölcsőde felújítással indul az év Baján

2019. január 14.
snassz-kopri_5013
2019-ben is folytatódnak az intézményfejlesztések Baján és a térségben. Az Akácos utcai bölcsőde közel 70 millió forint kormányzati támogatásból válhatott szebbé és korszerűbbé, a beruházás során leszigetelték az épületet és kicserélték a nyílászárókat is. Az átadót hétfőn délelőtt tartották.

bővebben

A Szeretet lángja

2019. január 07.
snassz-kopri_1988
Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a Szentestét megelőző utolsó vasárnap Bajára érkezett a Betlehemi láng. Miután Fercsák Róbert, Baja polgármestere meggyújtotta a város adventi koszorúján a negyedik gyertya lángját a többi környékbeli település polgármestere is átvette a betlehemi lángot jelképező mécsest Zsigó Róbert országgyűlési képviselőtől.

bővebben

2.26 milliárd forintból fejlődik tovább a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Baján

2018. december 19.
nke_konyvtarepulet_0
Nagy változások előtt áll a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Baján. Új laborok épülnek illetve korszerűsödnek, fejlesztik a kollégiumot valamint az oktatást és a kutatást támogató eszközparkot is beszereznek. Mindezt az évről évre növekedő hallgatói létszám, valamint az itt zajló kiváló oktatói munka indokolja.

bővebben

Gyertyák gyúlnak

2018. december 16.
snassz-kopri_9336
Nem csak Baján, a térség több településén is hagyomány a közösségi adventi koszorú. A hétvégén sorra lobbantak fel a gyertyalángok, többek között Vaskúton és Dávodon is. Az ünnepi készülődést különlegessé teszi, hogy ez az egyetlen gyertya a négy közül, amelynek színe eltér a többitől.

bővebben

Energiatakarékos községháza

2018. december 15.
snassz-kopri_8742
Megújult a Községháza Mátételkén. Az épület kormányzati támogatás segítségével, több mint 50 millió forintból válhatott korszerűbbé. A településen azt remélik, hogy a beruházás után jelentősen csökkenhetnek majd a közüzemi számlák.

bővebben

Fotóriport