Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Mérföldkő a kórház történetében

2019. szeptember 20.
IMG_3751
Jelentős előrelépés a város egészségügyi ellátásának fejlesztése terén: közös kutató bázis létrehozásáról szóló együttműködési megállapodást írt alá a bajai Szent Rókus Kórház és a budapesti Semmelweis Egyetem szeptember 19-én a bajai kórházban.

bővebben

Két falu ünnepe

2019. szeptember 20.
IMG_3660
Márciusban megkezdődtek a munkálatok, augusztus végén pedig megtörtént a műszaki átadás: egy sikeres pályázatnak köszönhetően mintegy 3 kilométeren újult meg a Vaskút-Bátmonostor közötti útszakasz.

bővebben

Jó ütemben halad a munka

2019. szeptember 17.
IMG_3356
Több nagyszabású munkálat is zajlik egyszerre a bajai Eötvös József Főiskolán: három pályázatnak köszönhetően a Szegedi úti épület teljes körű felújításnak örvendhet – hangzott el a szeptember 17-én megtartott sajtótájékoztatón.

bővebben

Hiánypótló vállalkozói találkozó

2019. szeptember 16.
snassz-kopri_3142
Szerbia (Vajdaság), Horvátország és Magyarország, szűkebben Bácska, valamint a horvát és a magyar Baranya vállalkozói számára szervezte meg az I. Hármashatár Találkozót Gara község önkormányzata, együttműködésben a helyi horvát kisebbségi önkormányzattal, valamint az érintett térségek kereskedelmi és iparkamara képviseleteivel.

bővebben

Az alkalmas jelölteknek kell bizalmat kapniuk

2019. szeptember 13.
IMG_2076
Az önkormányzati választáson az a legfontosabb, hogy azok kapjanak bizalmat, akik képesek a településük érdekében kormányozni a helyhatóságot, és a kormánnyal együttműködni – mondta Gulyás Gergely szeptember 12-én Baján. A miniszter szerint az ellenzék célja hídfőállások építése, ami sehova nem vezet.

bővebben

Mesés környezet a bölcsiben

2019. szeptember 04.
snassz-kopri_1143
Megújult, barátságos, harmonikus környezet fogadja a kicsinyeket, szüleiket és a dolgozókat a Kodály utcai bölcsődében: az intézményben az egész nyáron át tartó felújítási munkálatok után szeptember 2-án megkezdődött a munka, a végeredmény pedig mindenki tetszését elnyerte.

bővebben

Hamarosan kezdődik a Jelky tér felújítása

2019. augusztus 29.
IMG_0108
Hosszas előkészítő munkálatok után, jövő év elején kezdődik a Jelky tér felújítása, így sok bajai régi vágya teljesülhet, hangzott el csütörtök délután a téren tartott sajtótájékoztatón.

bővebben

Kerékpárral érkeztek

2019. augusztus 26.
IMG_6714
Horvátországból érkező kerékpárosok érkeztek augusztus 23-án, pénteken délután a Duna Szállóhoz, ahol a helyi nemzetiségiség, illetve nemzetiségi önkormányzat képviselői, valamint Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője és Fercsák Róbert polgármester várta őket.

bővebben

Nekünk Baja az első!

2019. augusztus 23.
snassz-kopri_7383
Augusztus 22-én, a Duna Szálló különtermében Zsigó Róbert köszöntőjét követően Fercsák Róbert polgármester (aki egyben polgármesterjelölt is) összegezte a ciklusban végzett munkát, hangsúlyozva: Baja folyamatosan fejlődik! Ezt követően bemutatta a jelölteket.

bővebben

Megszépült a Tájház Nagybaracskán

2019. augusztus 21.
IMG_6257
A környék több településéhez hasonlóan Nagybaracskán is megemlékeztek az államalapításról. Az augusztus 20-i rendezvényt különlegessé tette, hogy most adták át a felújított Tájházat, valamint a falu díszpolgára címet is.

bővebben

Fotóriport