Ha email-en, telefonon szeretne üzenetet küldeni Zsigó Róbertnek, akkor a következő elérhetőségeken teheti meg:

Elérhetőség

zsigorobert@zsigorobert.hu

(79) 422 034

+36 20 2465211

Újabb bajai beruházást adott át Szijjártó Péter

2021. január 11.
IMG_0189
Ünnepélyes keretek között adták át a SUGO FOOD Kft új üzemegységét január 11-én hétfőn a gyár Nagy István utcában található telephelyén. Az eseményen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője, dr. Budai Gyula miniszteri biztos, Vedelek Norbert, a Bács-Kiskun megyei közgyűlés alelnöke, Ésik Róbert vezérigazgató( (HIPA). Yves De Vinck, a SUGO FOOD Kft tulajdonosa.

bővebben

Újabb sikerek, újabb fejlesztések

2020. december 22.
snassz-kopri_4073
A választókerület négy települése is sikeresnek bizonyult a kormányzat Terület- és Településfejlesztési Operatív Programjában (TOP-pályázat), így mintegy 210 millió forintból folytatódhatnak a fejlesztési munkálatok. Az elnyert összegből csapadékvíz-elvezetők épülnek és egészségügyi intézmények is megújulhatnak.

bővebben

Erősödő önkormányzati vállalkozás Madarason

2020. december 21.
snassz-kopri__1973
A Kormány “Felzárkózó települések” gazdaságélénkítő programja keretében 100 millió forint támogatást kapott Madaras. A település a helyi térkő- és faipari üzem fejlesztéséhet vásárolt eszközöket az összegből. Ezek átadására pénteken (december 18.) került sor.

bővebben

Jobb adni, mint kapni

2020. december 18.
snassz-kopri__1939
Bajai Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat és Gyermekjóléti Központ 2012-ben költözött jelenlegi székhelyére a Szabadság utcába. Az épületet az évek alatt közel 100 millió forint ráfordítással pályázati forrásokból felújították, fejlesztették, műszaki eszközökkel felszerelték, valamint egy autót is tudtak vásárolni. Így minden feltétel adott ahhoz, hogy a napi munkájukra tudjanak koncentrálni az ott dolgozó szakemberek.

bővebben

Elkészült a Terápiás Centrum

2020. december 14.
snassz-kopri__1347
Megépült a több mint 700 négyzetméter alapterületű Terápiás Centrum Baján. Az infrastrukturális fejlesztés legfontosabb célkitűzése az, hogy az EGYMI-be járó, halmozott fogyatékossággal élő, sérült gyerekeket és fiatalokat még magasabb színvonalon, korszerűbb környezetben láthassák el a szaktanárok.

bővebben

Hála és köszönet

2020. december 12.
snassz-kopri__1432
A Járási hivatal népegészségügyi osztályának munkáját köszönték meg december 11-én pénteken. Dr. Szenoradszki Endre járási hivatalvezető elmondta, hogy márciusa óta, a hétvégeken is végzett munka alatt több ezer karantén-határozatot hoztak meg a járási népegészségügyi osztály munkatársai. A megfeszített tempót jelzi, hogy a járási hivatal belső átszervezésével több, mint duplájára emelte a védekezéssel foglalkozó kormánytisztviselők számát, akik áldozatkész munkájukkal járulnak hozzá a járvány elleni védekezéshez.

bővebben

Ajándék a katonkának

2020. december 11.
snassz-kopri__1383
A járványhelyzettel összefüggésben 12 katona lát el szolgálatot a bajai kórházban. Az ő munkájukat köszönte meg Zsigó Róbert, dr. Tóth Gábor főigazgató, valamint Kámánné dr. Bari Bernadett frakcióvezető december 11-én, a Ciszterci Házban.

bővebben

Új épület a Szent László ÁMK tanulóinak és dolgozóinak

2020. december 11.
Webp.net-resizeimage (2)
A vírushelyzet és a karantén ellenére is tovább fejlődik a Szent László Általános Művelődési Központ. Az ezer négyzetméteres, háromszintes új épületrész a legmodernebb technológiai elvárások szerint épült, a tetőszerkezetre napelemek kerülnek, a fűtésről pedig hőszivattyús rendszer gondoskodik. A fejlesztés egy sikeres pályázat eredményeként (456 millió forintos támogatással), összesen 516 millió forintból valósulhat meg.

bővebben

Fontos fejlesztések Sükösdön

2020. december 07.
IMG_6825
A koronavírus természetesen Sükösdön is rányomta a bélyegét az idei esztendőre, azonban a megszorítások és nehézségek ellenére a fejlesztésre is maradt energia és lehetőség a faluban. Több olyan beruházás is volt, amelyet már átadtak, de vannak olyanok is, melyek most tartanak a megvalósítás fázisában. Ezeket járta körbe ezen a héten Tamás Márta polgármester, akit elkísért Zsigó Róbert a térség országgyűlési képviselője és Vedelek Norbert a megyei közgyűlés alelnöke is.

bővebben

2020-ban több mint egymilliárd forintos támogatás érkezett a falvakba

2020. november 30.
MFP_kép
Sikerrel szerepelt a választókerület a Magyar Falu Programban, ezúttal négy településen folytatódhatnak a munkálatok, megközelítőleg 100 millió forintból. A kormányzati támogatásból utak, járdák, és egy fontos intézmény is megszépülhet.

bővebben

Fotóriport